Demo

Ontdek de verschillende mogelijkheden om jou conversie een boost te geven!

Help jouw klant in het maken van de juiste keuze

Bij Chosify bieden we een innovatieve productkeuzehulp aan die jou helpt bij het ondersteunen van jouw potentiele klant. Met behulp van onze geavanceerde algoritmes en gebruiksvriendelijke interface, kun je door middel van een reeks gerichte vragen snel en efficiënt tot het beste productadvies komen. Onze productkeuzehulp biedt niet alleen gemak, maar ook vertrouwen in je aankoopbeslissing. Met Chosify kun je erop vertrouwen dat je het product krijgt dat het beste past bij jouw behoeften, waardoor je tijd en moeite bespaart en tegelijkertijd de zekerheid hebt van een goede keuze. Ontdek vandaag nog hoe Chosify jou kan helpen bij het vinden van het perfecte product!

Reduceer retouren en stimuleer verkopen met de dynamische Maatkeuze hulp

Creëer een dynamische maatkeuze hulp waarbij jij aangeeft waar het aan moet voldoen. Zo kun je deze insteken op basis van Lengte en gewicht maar je zou hier bijvoorbeeld ook lichaamsbouw of omvang aan toe kunnen voegen.

B2B lead tool

Met onze B2B-keuzehulptool stroomlijnen we niet alleen het offertetraject, maar vergaren we ook aanzienlijk meer achtergrondinformatie dan bij een standaard leadaanvraag via een contactformulier. Door gebruik te maken van onze geavanceerde tool kunnen bedrijven niet alleen snel en efficiënt offertes aanvragen, maar ook gedetailleerde informatie verstrekken die ons in staat stelt om de omvang en impact van hun aanvraag nauwkeuriger in te schatten.Onze keuzehulptool begeleidt bedrijven door een gestructureerde reeks vragen, waarbij we niet alleen informatie verzamelen over hun specifieke behoeften en vereisten, maar ook over hun bedrijfsdoelstellingen, budgetten en tijdlijnen. Door deze diepgaande inzichten kunnen we niet alleen op maat gemaakte oplossingen bieden, maar ook realistische verwachtingen stellen en mogelijke uitdagingen identificeren voordat het offertetraject zelfs maar begint.Daarnaast stelt onze tool ons in staat om de potentiële impact van een leadaanvraag beter te begrijpen. Door de verzamelde informatie te analyseren, kunnen we de waarde van de lead beter inschatten en gerichte follow-upacties initiëren die de kans op conversie maximaliseren.Kortom, met onze B2B-keuzehulptool transformeren we niet alleen het offertetraject, maar verhogen we ook de effectiviteit en nauwkeurigheid van leadgeneratie, waardoor bedrijven hun groeipotentieel kunnen maximaliseren.

Probeer nu 60 dagen, free of charge!

Demo aanvragen